Instruktørene sommeren 2012

Mads Eriksen, gitar

Mads Eriksen har drevet på heltid som gitarist og gitarpedagog siden 1988. I tillegg til å ha mange privatelever, underviste han i de kommunale musikkstolene i Bergen og Sund. Fra 1989 hadde han fast engasjement som timelærer på el.gitar ved Voss Folkehøgskule frem til 2001. Han har siden 1994 vært flittig benyttet som timelærer ved Bergen Lærerhøgskole, Åsane Folkehøyskole, Voss gymnas og Kongshaug musikkgymnas. Han har hatt en rekke seminarer ved rockeklubber og musikkskoler i hele landet, og har hatt masterclasses ved Academy of Music i Kaunas, Litauen, og ved Napier University i Edinburgh. Han utga i 1994 instruksjonsvideoen ” Rockimprovisasjon”.


www.madseriksen.com

Gunnar Bjelland, tangenter

Gunnar Bjelland har vært en anerkjent norsk musiker i en årrekke. I tillegg til sin musikerkarriere har han også drevet undervisning i mange år. Gunnar Bjelland har bidratt på mange norske utgivelser, og har blant annet jobbet med Jan Eggum og Knutsen og Ludvigsen.

Hovland har de senere år også turnert mye med Ronni Le Tekrø, Terje Rypdal, Mads Eriksen (N3-Norwegian 3) med flere.

I tillegg til alle musikeroppdrag har også Gunnar Bjelland bidratt som komponist og musiker for film og reklame.

Frank Hovland, bass

Frank Hovland startet tidlig sin musikk-karriere, og på 80-tallet var han med i bandene Program 81, Avenue Talk og Spastisk Ekstase. I Avenue Talk var han også vokalist. Fra 1990-tallet har Hovland samarbeidet nært med den anerkjente gitaristen Mads Eriksen. I tillegg har Frank Hovland spilt med svært mange av norges fremste musikere, i tillegg til utenlandske stjerner. De seneste 10 årene har han turnert i Norge, Tyskland, Belgia og Nederland med legenden Chris Thompson (tidligere Manfred Manns Earth Band).

 

Hans Martin Austestad, sang

Utdannet musikkpedagog fra jazzavdelinga ved Norges Musikkhøyskole, der han studerte sang. Hans Martin har brei musikalsk bakgrunn og er også en av landets beste femstrengsbanjospillere. Han er leder og låtskriver i bluegrassbandet Earlybird Stringband, som har vert nominert til spellemannsprisen for begge sine utgivelser. Han har også vert medvirkende i avantgarderockebandet til Jono El Grande, og jazzoktetten T8. I 2009 var han lærling hos Bobby McFerrin da han var på Norgesturne med Rikskonsertene.

Til vanlig jobber Hans Martin som sanglærer ved Oslo By Steinerskole (VGS) og ved Toneheim Folkehøyskole i tillegg til å være utøvende musiker.

Øystein Hovrud, studio/gitar

Øystein Hovrud er utdannet programingeniør fra Gjøvik ingeniørhøyskole. Han har jobbet for NRK, TV2 og Norsk Filmstudio, og er i tillegg en svært habil gitarist. Til vanlig jobber Øystein som lærer i kulturskolene i Vestre Slidre og Nord Aurdal. Her underviser han i Teknisk kulturarbeid, film & TV produksjon, og gitar.

Harald Høyvik, administrasjon

Harald Høyvik jobber til daglig som gitar og basslærer ved kulturskolen i Vestre Slidre kommune. Harald er også prosjektleder for Rockesommer i Valdres.

Simen Motrøen, administrasjon

Simen jobber til vanlig som trommelærer rundt om i kulturskolene i Valdres. Under Rockesommer fungerer han som Harald sin høyre- og venstre hånd!

Rolv Olav Eide, trommer

Rolv Olav Eide spiller fast med bl.a. Dansekompaniet Frikar, Andreas Ljones, Terje Isungset, Daniel Nolgård og Pärvo Art Trio.


Rolv Olav har siden 1998 spilt ca 1500 skolekonserter med trommesirkuset Rubbel & Beat. I tillegg til å være utøvende musiker underviser han bl.a. på Toneheim Folkehøgskole, Lillehammer og Vinstra videregående skoler og har ofte workshops og seminarer i hele landet.Vertskapet og Brennabu

Brennabu AS eies og drives i dag av Eivind Brenna og kona hans Elisabeth Mellbye, som også er daglig leder.

Brennabu Leirskole åpnet i 1965, og er i dag en av de største leirskolene i landet med kapasitet på 120-130 elever.